Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt oss
Event

HEIAKLUBBEN X JUGGEL på Oslo Kulturnatt

Velkommen til Heiaklubben på Oslo Kulturnatt! I år inviterer til vernissage og pop-up med Johanne Furuseth, aka JUGGEL, i tillegg stiller vi ut hele printbanken til Heiaklubben og kjører nice-price på trykk kjøpt i sjappa denne dagen. Det blir Saftig Bar og Matjø står for digge rytmer utover kvelden.

JUGGELs deilig glorete smykkedesign har tatt byen vår med storm, og til Kulturnatt vil Galleri Heiaklubben forvandles til et smykkeskrin inspirert av havet. Forvent dopamincore-smykker, krydret med såpebobler og en dæsj Ariels skattekammer. I samarbeid med Juggel lanserer også Heiaklubben en smykkeserie med ni design. Serien er utarbeidet av Heiaklubben og produsert av Juggel. Heiaklubben vil også vise tre nye trykk med temaet Under Overflaten. Disse vil bli stilt ut i Galleriet og smykket opp med helt nye, custum made, rammer designet av Juggel!

HEIAPRINTS
Hva skjer når tre illustratører tolker samme tema? Heiaprints er en printserie der illustratørene Helene Brox, Marius Pålerud og Ingunn Dybendal lager hvert sitt print basert på samme tema, Printene vant pris i Visueltkonkurransen i 2021. Nå består printserien av 49 prints. Alle vil være tilgjengelig på Oslo Kulturnatt med en very special nice-price denne dagen!

MATJØ
Norsk-Belgisk Matjø er en relativt fersk Oslo basert DJ som allerede har rukket å spille på steder som Ostara, Storgata 26, Ingensteds, Tyven, Trekanten, Bergtatt Festivalen og avsluttet Vinjerock i år. Med en dyp kjærlighet for det melodiøse, drar Matjø inspirasjon fra ulike sjangre og tidsperioder, spesielt det ikoniske 90-tallet og den fengende musikken fra 80-tallet. Gled deg til elektronisk house, indie dance og nu disco.

Program:
16:00 SAFTIG BAR - ta turen innom for en fin avslutning på jobbuka!

17:00 Vernissage med JUGGEL.

19:00 MATJØ spiller søte rytmer.

Heiaklubben har døra åpen for alle - og er et kraftsenter for kunst, kultur og illustrasjon.

Vi gleder oss til å se deg!

...

Siste